Adverteren bij Daisycon

 

 

Home | Chatten | BDSM Store | Lingerie | Gokkasten | Condooms | Dating | Links | Contact

 
 


Direct Chatten


Chat Nu!

10 Gouden Chat Tips


Advertenties


Linkpartners

Radio Caramba
Apresski.biz
Website slechts 1,25 p/mnd
Zoek een date!
StudentenTop100
Eigen startpagina?
A spellen Gratis Games
247 spellen.nl
Games & Video's
Radio Portal
StudieInfo.nl
Linkelink
Chat Startsuper
BorgIRC NET
StudieLink.nl

Chat Jouwstarter

Startee
Meer links...

Linkpartner worden?
Klik hier


Advertenties


Leuke Games


Dating


Adverteren bij Daisycon

Adverteren bij Daisycon

Adverteren bij Daisycon
 


Dating


Adverteren bij Daisycon

Adverteren bij Daisycon

Adverteren bij Daisycon
 


Het Weer

Chatten

Let op: Het laden van de chatboxen kan enkele seconden duren, dus heb geduld!

Hier een lijst van de leukste chatboxen op het netwerk van IrcWorld. Door op de ronde chat-buttons te klikken, ga je direct naar de betreffende chatbox, gebruikers van het programma mIRC kunnen op de mirclogo's klikken (mIRC zal verbinding maken met de juiste server en de betreffende chatbox binnengaan), door op de stats-button te klikken ga je naar de pagina met chatstats van de betreffende chatbox en via de www-buttons kom je op de website van de betreffende chatbox.

chat-button =

mirclogo =   

www-button =    

stats-button =   

Jou chatbox ook hier? Mail ons via de contactpagina. Let op, want alleen chatboxen op het netwerk van IrcWorld worden geplaatst. Tevens dient je chatbox iets toe te voegen aan het huidige aanbod op deze pagina.

Werken de chats niet of niet goed, installeer dan de laatste versie van Java. Door op onderstaande logo te klikken kom je op de downloadpagina van Sun Java.


 

ChatHut

Het "clubhonk" van www.chathut.nl. Chat met de leukste mensen of speel een gezellig potje "Truth or Dare"" met ons huisbot [PaRTY]-[aNiMaL]. "Truth or Dare" is het meest hilarische spel ooit op IRC.

TriviantPlein

Het meest waanzinnige triviantspel van Nederland. Onder de spelers worden regelmatig prijzen verloot. Alleen de leukste mensen spelen hier! Kom binnen, speel mee en win!


 

Atletico-Radio

Radio Atletico is al jaren één van de leukste internetpiraten met heel veel aandacht voor het hollandse lied. Atletico zend uit onder de vlag van Hitgolf.nl en heeft nu ook een eigen chatbox, dus klik maar gauw en chat mee!

Winamp Media Player Real Player

Knuffelmanchat

Knuffelmanchat is de chatbox van knuffelman, een goede bekende op het IrcWorld netwerk. Je kunt er terecht voor een gezellige chat met knuffelman en zijn beste vrienden!

Amigo Radio

Amigo Radio is een webradiostation uit Tegelen in Limburg. Je hoort er 24 per dag de gezelligste piratenmuziek. In de chatbox kun je een gezellig gesprek voeren met de luisteraars en DJ's van Amigo Radio en je kunt er leuke spelletjes spelen met het AmigO-BoT.

Winamp